Agriturismi en overige vakantiehuizen in Italië

Deze email online bekijken.
italissima.nl
italissima.nl 30 januari 2015 italissima.nl
zoek en boek   |  bestemmingen  |  aanbiedingen  |  blog  |  vraag ons advies
Agriturismi en overige vakantiehuizen in Italië
De 30 leukste vakantie-adresjes in Italië
Een zomervakantie in Italië is genieten van prachtige uitzichten, mooie dorpjes en steden, heerlijk eten en drinken en vrijwel altijd een warme zon. Maar waar ga je heen? Er zijn zoveel leuke plekjes dat je soms door de (olijf)bomen het bos niet meer ziet! Daarom selecteerden wij onze 30 meest favoriete adresjes! Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen voor meer tips en adviezen.

Twitter Facebook
Bekijk de selectie
Agriturismo nabij Siena
Gastvrij en comfortabel, deze agriturismo met panoramisch uitzicht. Ruim opgezet met groot zwembad, terras en Wi-Fi. Olijfolie- en wijnproductie.

Twitter Facebook
Bekijk agriturismo
Luxe met zwembad en jacuzzi
Sfeervol landhuis met appartementen in Le Marche. Prachtige omgeving, geschikt voor wandelaars en natuurliefhebbers. Mooi zwembad, jacuzzi en Wi-Fi.

Twitter Facebook
Bekijk landhuis
Agriturismo met warm onthaal
Comfortabele agriturismo met adembenemend uitzicht, zwembad en Wi-Fi. Gelegen tegen de grens van Toscane. Lokale producten, diverse workshops. Restaurant op loopafstand. 

Twitter Facebook
Bekijk agriturismo
Uitzicht op het Comomeer
Appartementen met eigen tuin en terras, wasmachine en airconditioning. Modern en comfortabel ingericht. Veel restaurants, winkels en recreatiemogelijkheden in de buurt. 

Twitter Facebook
Bekijk appartementen
Bij Italissima geen
reserverings
kosten
Als je dan toch naar Italië wilt gaan, boek dan vóór 16 februari 2015. Dan betaal je bij Italissima geen reserveringskosten. Bovendien is er nu nog veel keuze.
Agriturismo nabij Ostuni
Verbouwde boerderij in Puglia omgeven door olijf- en fruitbomen. Groot zwembad, restaurant en privé-bos met sportparcours. Appartementen met privé-terras en Wi-Fi.



Twitter Facebook
Bekijk agriturismo
contact     |     over italissima   
Afmelden  |  Doorsturen  |  Profiel wijzigen  |  Aanmelden