Groots genieten
Deze email online bekijken.
27 februari 2015
zoek en boek   |   skigebieden   |   aanbiedingen   |   thema's
CHALETS EN APPARTEMENTEN VOOR 2 TOT 50 PERSONEN
Wintersport 2015-2016 nu al te boeken
Kun je niet wachten met het plannen van je wintersportvakantie in seizoen 2015/2016? Dat komt goed uit, want de eerste chalets en appartementen voor het volgende winterseizoen zijn alweer te reserveren! In deze nieuwsbrief een aantal tips.

Twitter Facebook Bekijk het aanbod voor 2015/2016
Groot chalet vlakbij Les Menuires
Ideaal voor groepen: chalet voor 24-28 personen, slechts 100 m van de piste. Open haard, privé-sauna, meerdere balkons en gratis Wi-Fi.

Twitter Facebook Bekijk het chalet
Moderne appartementen in Sölden
Goed verzorgde 10 tot 12-persoons appartementen, direct per ski bereikbaar. Kleine wellness- en ontspanningsruimte, Wi-Fi aanwezig.

Twitter Facebook Bekijk de appartementen
Vrijstaande chalets in Vallandry
Diverse chalets voor 6 tot 22 personen bij knus dorp in het grote skigebied van Les Arcs/ Paradiski. Ligging dichtbij of direct aan de piste.

Twitter Facebook Bekijk de chalets
Eerste chalets met catering
Geen zin om zelf te koken tijdens je wintersportvakantie? De eerste chalets inclusief catering service zijn al te boeken voor volgend seizoen.

Twitter Facebook Bekijk de chalets
Zoover Award


Hoera! Wij zijn weer genomineerd voor de Zoover Awards! Vind jij ons ook de beste wintersportaanbieder? Stem dan op Chalet.nl en maak kans op een iPad.

Twitter Facebook Stem op ons
Maart in de sneeuw


In maart biedt wintersport vele voordelen. Het weer is vaak zonnig, de pistes zijn rustig, de sneeuwcondities goed. Bovendien is de prijs-kwaliteitsverhouding erg gunstig in maart!

Twitter Facebook Bekijk ons aanbod
contact     |     over Chalet.be
Afmelden  |  Doorsturen  |  Profiel wijzigen  |  Aanmelden