Agriturismi en overige vakantiehuizen in Italië

Deze email online bekijken.
italissima.be
italissima.be 6 juni 2015
zoek en boek   |  bestemmingen  |  aanbiedingen  |  blog  |  vraag ons advies
Agriturismi en overige vakantiehuizen in Italië
De mooiste adresjes in Toscane!
Toscane is niet alleen een van onze favoriete regio’s, het is bij veel Italië fans een geliefde vakantiebestemming. Vooral in het hoogseizoen kan het kiezen van een vakantieverblijf echter nog wel eens een lastige opgave zijn. Gelukkig hebben wij nog een aantal mooie vakantieadresjes beschikbaar in het hoogseizoen!

Twitter Facebook
Bekijk onze selectie voor Toscane
Dichtbij Siena
Agriturismo omgeven door groot landgoed met olijfolie- en wijnproductie. Vanuit de appartementen en het grote ovale zwembad heb je een mooi uitzicht op Val d’Orcia en de stad Siena.

Twitter Facebook
Bekijk agriturismo
Chiantistreek
Agriturismo met panoramisch gelegen zwembad en hydromassage. Via de directe busverbinding sta je binnen 15 minuten in het centrum van Florence!

Twitter Facebook
Bekijk agriturismo
Tussen Volterra en de kust
Gerenoveerde 19de eeuwse boerderij omgeven door groot zwembad, kinder-speelplaats en tennisbaan. 20 km van Volterra en 43 km van het strand.

Twitter Facebook
Bekijk agriturismo
Centraal gelegen bij Pienza
Vakantiehuis met zwembad bestaande uit vier appartementen met privé-terras. Gelegen in het prachtige Val D’Orcia gebied met uitstekende verbinding naar vele dorpjes en steden.

Twitter Facebook
Bekijk vakantiehuis
Typisch Toscane


Wij houden van Toscane. Van de glooiende heuvels, het heldere licht, de cipressen, de vriendelijke mensen, de mooie dorpen en het lekkere eten. Maar wat is eigenlijk typisch Toscane?

Twitter Facebook
Lees meer
Bijzonder: kasteel bij Florence


Deze onvergetelijke plek op een bijzondere locatie is nog voor enkele weken beschikbaar in het hoogseizoen. Overigens is dit ook een aanrader voor een kort verblijf in het najaar. Het is mogelijk om zowel in als net buiten het kasteel te verblijven.

Twitter Facebook
Lees meer
contact     |     over italissima   
Afmelden  |  Doorsturen  |  Profiel wijzigen  |  Aanmelden