Groots genieten
Deze email online bekijken.
9 juni 2015
zoek en boek   |   skigebieden   |   aanbiedingen   |   thema's
CHALETS EN APPARTEMENTEN VOOR 2 TOT 50 PERSONEN
Groots genieten
Ondanks de zomerse temperaturen, zijn wij alweer helemaal klaar voor de wintersport! We hebben weer een ruime keuze aan chalets en appartementen voor groepen, ruim 875 accommodaties. Ook is er de mogelijkheid tot het bijboeken van cateringservice. We raden je aan om op tijd te boeken voor de kerst- en krokusvakantie.

Twitter Facebook Bekijk alle accommodaties voor groepen
Montagnettes, Les Menuires
Verschillende luxe appartementen van 4 tot 11 personen. Gunstige ligging boven het centrum van Les Menuires, direct aan de piste. Cateringservice mogelijk. 

Twitter Facebook Bekijk de appartementen
Appartementen Gerlos
Kleinschalig appartementengebouw op rustige locatie bij bruisend Gerlos. Appartementen voor max. 14 personen. Gratis skibus stopt direct voor de deur! 

Twitter Facebook Bekijk de appartementen
Chaletpark in skigebied Alpe d'Huez
Mooi autovrij chaletpark met 33 ruime vrijstaande chalets voor max. 18 personen. Centrum op ca. 150 meter en direct bij de piste in Oz-en-Oisans

Twitter Facebook Bekijk de chalets
Aan de piste in Italië
Gezellig ingerichte appartementen in centrum Arabba en aan de piste. Aansluiting op de beroemde Sella Ronda. Wellness faciliteiten: o.a. sauna, Turks bad en jacuzzi.

Twitter Facebook Bekijk de appartementen
Ontdek Canazei, Italië


Wellicht minder bekend maar zeker een aanrader! Gezellig skidorp met winkels, restaurants en barretjes. Aansluiting op Sella Ronda en daarmee toegang tot bijna 500 km aaneengesloten skipiste. Langs de pistes zijn veel restaurants te vinden waar je heerlijk kunt genieten van de Italiaanse keuken.

Twitter Facebook Bekijk het aanbod in Canazei
Chalet bij Canazei


Charmant chalet op 3 km afstand van Canazei met één klein appartement voor 3 personen en één groot appartement voor 8. Ook als geheel te huur voor 11 personen. 

Twitter Facebook Bekijk het chalet
contact     |     over Chalet.be
Afmelden  |  Doorsturen  |  Profiel wijzigen  |  Aanmelden