Agriturismi en overige vakantiehuizen in Italië
Italissima.nl  
Online lezen  |  10 juni 2017
0348-43 46 49
Voordelig naar Italië!
Zin om naar Italië te gaan? Dan is dit het moment om te boeken. Je kunt namelijk nu nog profiteren van de Italissima voordeelweken. Als je t/m 16 juni reserveert, ontvang je 5% korting. Deze aanbieding is geldig voor het gehele aanbod én in combinatie met andere aanbiedingen!
Facebook Twitter
Boek met 5% korting
De familie Formentini organiseert geregeld wijnproeverijen op eigen domein. Hier kun je zien hoe deze wijn wordt gemaakt.
Facebook Twitter
Bekijk deze agriturismo
Beleef Toscane! Door haar glooiende heuvels, charmante dorpjes, steden vol kunst en voortreffelijk eten is zij één van de meest geliefde regio’s.
Facebook Twitter
Bekijk Toscane
Op deze vakantieadresjes met restaurant kun je  's avonds aanschuiven om te genieten van de lekkerste Italiaanse (streek)gerechten.
Facebook Twitter
Bekijk deze adresjes
Dit vakantiehuis in de heuvels bij Volterra is de ideale uitvalbasis om de plaatsen Volterra, San Gimignano, Florence en Pisa te bezoeken.
Facebook Twitter
Bekijk dit vakantiehuis
Unieke routes in Italiaanse steden!
Ga je tijdens je vakantie cultuur snuiven, lunchen of shoppen in een Italiaanse stad? Vergeet dan niet de City Walks van Ciao tutti mee te nemen! Met deze unieke routes ontdek je onder andere Florence, Lucca, Pisa, Siena, Pistoia, Bologna en Rome.
Facebook Twitter
Bekijk de City Walks
Zoek en boek
www.italissima.nl • info@italissima.nl • 0348-43 46 49
Wipmolenlaan 3 • 3447 GJ Woerden
   
 
Volg ons op: Facebook   Twitter   Pinterest