Groots genieten
Chalet.be  
Online lezen  |  9 mei 2021
+31 348 43 46 49
Bedankt voor het vertrouwen & op naar volgend skiseizoen!
Inmiddels begint in de meeste skigebieden de sneeuw te smelten en daarmee is winterseizoen 2020/2021 tot een einde gekomen. Ondanks dat het seizoen letterlijk in de ‘sneeuw’ is gevallen en we onze skidromen moesten uitstellen tot een later moment, sluiten we toch af met een positief gevoel.

De laatste maanden hebben we telefonisch, per mail of via Trustpilot zoveel hartverwarmende reacties van jullie mogen ontvangen: bedankt hiervoor!

Blijvende financiële zekerheid
Alle reissommen hebben we volledig terugbetaald en hier zijn we best een beetje trots op. Bij Chalet.be verwachten we dat we volgende winter weer als vanouds op skivakantie kunnen. Ondanks de positieve vooruitzichten, begrijpen we dat je op zoek bent naar net dat beetje extra zekerheid.

Daarom is onze corona-geld-terug-garantie ook volgende winter weer van toepassing. Daarbij zijn wij aangesloten bij SGR en ANVR. Je boekt bij ons dus altijd veilig en vertrouwd.

Wij tellen alvast af naar volgende winter
We kijken vol verwachting uit naar volgende winter en staan graag voor je klaar om die langverwachte wintersportvakantie alsnog, of wederom, te verzorgen. Wat een fantastische skivakantie zal dat worden… Wij dromen alvast weg…  

Facebook WhatsApp
Bekijk onze voorwaarden
Zoek en boek
www.chalet.be • info@chalet.be • +31 348 43 46 49
Wipmolenlaan 3 • 3447 GJ Woerden
 
Volg ons op: Facebook   Twitter   Pinterest